Επίσημες υποχρεώσεων τον Μάιο και η κλήση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου

Επίσημες υποχρεώσεων τον Μάιο και η κλήση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου

Η Εθνική Ανδρών αρχίζει πλέον να προετοιμάζεται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της τον ερχόμενο Μάϊο. Στην πρώτη κλήση ο προπονητής των Εθνικών ομάδων Χόρχε Κανεστράτσι κάλεσε πετοσφαιριστές ομάδων που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθεί προπόνηση στις 17:00 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Στην προπόνηση κλήθηκαν οι εξής πετοσφσαιριστές:

Aνόρθωση: Ι. Κοντός, Π. Χρυσοστόμου, Ν. Χαραλαμπίδης, Αυγ. Σαββίδης, Μ. Στρουγκάρεβιτς, Α. Χριστοφόρου. Νέα Σαλαμίνα: K. Παφίτης, Σ. Σιαπάνης, Α. Χρυσοστόμου.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE