Συνεχίζει στο Μόναχο ο ....

Συνεχίζει στο Μόναχο ο ....

Παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ως έναν από τους υποψηφίους για τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου.

Το μέλλον του Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται αβέβαιο και ο Γκουαρδιόλα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκεται στο μυαλό των «Πολιτών» σε περίπτωση που το καλοκαίρι ψάξουν για προπονητή.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει ακόμα ενάμιση χρόνο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, δεν σκέφτεται να φύγει από το Μόναχο, ενώ αποκάλυψε ότι ίσως ανανεώσει ακόμα και το συμβόλαιό του στο τέλος της χρονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπάγερν, είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος. Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να κάνω καλά τη δουλειά μου. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έχω ακόμα ενάμιση χρόνο συμβόλαιο. Θα καθίσουμε να μιλήσουμε το καλοκαίρι και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορεί να μείνω στον σύλλογο για πέντε ή έξι χρόνια ακόμα. Αυτό εξαρτάται και από τους παίκτες. Δεν είμαι ο πιο σημαντικός στην ομάδα», τόνισε ο Γκουαρδιόλα

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE