ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε ο κόουτς του Σαν Μαρίνο για την Εθνική μας ομάδα και εάν ξεχωρίζει κάτι – Τι είπε ο κήπερ της ομάδας

Μίλησε ο κόουτς του Σαν Μαρίνο για την Εθνική μας ομάδα και εάν ξεχωρίζει κάτι – Τι είπε ο κήπερ της ομάδας

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Εθνική Σαν Μαρίνο στο ΓΣΠ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Εθνική Κύπρου.

Ο προπονητής, Franco Varrella, είπε αρχικά «Ο αυριανός αγώνας είναι ενάντια στην Εθνική Κύπρου. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Είναι απαγορευτικό για μας θα έλεγα. Όλοι θέλουν να παίξουν με το Σαν Μαρίνο. Θέλουμε να ονειρευτούμε. Να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο μας. Δουλεύουμε καλά και θα δώσουμε ό,τι έχουμε».

Ερώτηση: Τι ξεχωρίζει από την Εθνική Κύπρου;

«Έχω παρακολουθήσει τους αγώνες της Εθνικής σας. Δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Είναι σαν μια γροθιά όλοι μαζί. Παίζουν σαν… ομάδα. Το πλεονέκτημα της Κύπρου είναι η ομαδικότητα. Αυτό θέλω να δείξω και στους παίκτες μου».

Ερωτηση: Μια νέα περιπέτεια για σας. Με την Κύπρο και τη Σκωτία πως θα παίξετε;

«Δεν ασχολούμαι με την Σκωτία. Σκέφτομαι την Κύπρο. Δεν υπάρχει για μένα η Σκωτία. Θα κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα. Συγκεντρωνόμαστε για αύριο, είναι ευτυχία για μένα που έχω τρεις παίκτες επαγγελματίες. Οι άλλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πως θα αγωνιστούμε».

Από πλευράς παικτών Σαν Μαρίνο ήταν ο 23χρονος πορτιέρο, Elia Benedettini (είναι στο δυναμικό της Νοβάρα), ο oποίος είπε: «Είμαι τυχερός που είμαι από τους τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο για μας αλλά θα παλέψουμε. Η ομάδα αναπτύσσεται. Κάνουμε βήματα μπροστά. Το παράδειγμα μας είναι το Λουξεμβούργο. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top