Συναντήσεις Τραμπ-Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο στις 25, 26 Μαρτίου

Συναντήσεις Τραμπ-Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο στις 25, 26 Μαρτίου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον και θα συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ανακοίνωσε η αμερικανική προεδρία.


Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την άφιξη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο στο Τελ Αβίβ σήμερα. "Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν κοινά συμφέροντα και δράσεις των χωρών τους στη Μέση Ανατολή σε συνάντηση εργασίας στις 25 Μαρτίου", ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του.

Ο Τραμπ θα υποδεχθεί σε δείπνο τον Νετανιάχου την Τρίτη το βράδυ. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός προγραμμάτιζε να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον την επόμενη εβδομάδα για να παραχωρήσει ομιλία στο ετήσιο συνέδριο του ισραηλινού λόμπι AIPAC (Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων), δύο εβδομάδες πριν τις ισραηλινές εκλογές στις 9 Απριλίου.

"Οι σχέσεις με τις ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ τόσο δυνατές" είπε νωρίτερα σήμερα ο Νετανιάχου. Ο γενικός εισαγγελέας του Ισραήλ Αβιτσάι Μάντελμπλιτ στις 28 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ασκήσει δίωξη στον Νετανιάχου για διαφθορά, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης. Ο 69χρονος πρωθυπουργός αρνείται οποιαδήποτε παρατυπία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE