ΛΑΡΝΑΚΑ: Θλίψη για τον χαμό του Λάκη– «Μεγάλωσαν γενεές Λαρνακάεων…»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θλίψη για τον χαμό του Λάκη– «Μεγάλωσαν γενεές Λαρνακάεων…»

Είναι από τις ειδήσεις στο άκουσμα της οποίας επηρεάζονται οι κάτοικοι μιας ολόκληρης πόλης.

Το βράδυ της Τρίτης (19/03) απεβίωσε ο Μιχαλάκης Γεωργίου, γνωστός ως «Λάκης».

Ο εκλιπών ήταν αγαπητός στην πόλη του Ζήνωνα κι άφησε τα εγκόσμια σε ηλικία 67 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Λάκης είχε σουβλατζίδικο στην οδό Κυριάκου Μάτση στην Λάρνακα. Επρόκειτο για οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία δούλευαν και τα παιδιά του.

«Γενιές Λαρνακέων μεγάλωσαν με τα σουβλάκια του» σχολίασε στο ThemaOnline Λαρνακέας που γνώριζε προσωπικά τον αποβιώσαντα.

Τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν σε υποστατικό στην πλατεία Αλκής, απέναντι από το οίκημα του σωματείου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε και το σωματείο Αλκή. «Ο άνθρωπος που μεγάλωσε αρκετές γενιές με τα σουβλάκια του δεν βρίσκεται μαζί μας. Ο αγαπημένος μας Λάκης έφυγε από τη ζωή και η θλίψη στην οικογένεια της Αλκής είναι τεράστια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει η ανακοίνωση.

Καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη (21/03), στις 14:00, από την εκκλησία της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE