Για πρόοδο στις συνομιλίες Αθήνας - θεσμών για πρώτη κατοικία κάνει λόγο ο Μοσκοβισί

Για πρόοδο στις συνομιλίες Αθήνας - θεσμών για πρώτη κατοικία κάνει λόγο ο Μοσκοβισί

Για πρόοδο και ολοκλήρωση της συμφωνίας για το διάδοχο πλαίσιο στο νόμο Κατσέλη έκανε λόγο πριν από λίγο ο αρμόδιος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για συμφωνία πριν το επόμενο Eurogroup.

 

 
«Μετά την εντολή που έδωσε το Eurogroup την περασμένη εβδομάδα, η Κομισιόν, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας βρίσκονται σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν το 2018», ανέφερε.

Το έργο μας, πρόσθεσε, «επικεντρώνεται τώρα στην προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Η επίτευξη ισορροπημένης συμφωνίας σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο είναι το κλειδί τόσο για τους πολίτες όσο και για το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα. Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συνομιλίες μας τις επόμενες ημέρες, πριν από το επόμενο Eurogroup στις 5 Απριλίου», κατέληξε ο Επίτροπος.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE