Πρόκριση στους τελικούς

Πρόκριση στους τελικούς

Στους τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών προκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 η Ολυμπιάς Φρενάρους. Οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν στη Σάλα «Φώτη Πίττα» του Γυμνασίου Φρενάρους την Ε.Ν.Α.ΑΘ με 3-1 σετ.

Με αυτή τη νίκη οι παίκτες του Παύλου Κωνσταντίνου πέτυχαν τις τρεις απαιτούμενες νίκες για την πρόκριση στους τελικούς όπου θα αναμετρηθούν με μειονέκτημα έδρας με την Ε.Ν.Π.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι αφού η ομάδα του Αγίου Αθανασίου πούλησε πολύ «ακριβά το τομάρι της» και έχασε δυο σετ στους έξτρα πόντους 26-24 (σ.σ. το πρώτο και τέταρτο σετ). Η Ολυμπιάς προηγήθηκε 2-0 σετ αφού κέρδισε άνετα το δεύτερο σετ 25-16. Η ομάδα των «κιτρινόμαυρων» της Λεμεσού έδειξε σφιγμό αφού προσπάθησε να μείνει ζωντανή κερδίζοντας το τρίτο σετ 20-25 μειώνοντας σε 1-2 σετ.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE