Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί στις 21 Μαρτίου, το πρωί από την Κύπρο για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τις εργασίες της Συνόδου αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Brexit, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, τη Μετανάστευση, την Κλιματική Αλλαγή, τις Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ, ενώ θα υπάρξει και προετοιμασία ενόψει της Συνόδου Κορυφής Κίνας – ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται στις Βρυξέλλες από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 22ας Μαρτίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE