Ξέσπασμα της Ελπίδας Ιακωβίδου για το επίπεδο του ΡΙΚ – VIDEO

Ξέσπασμα της Ελπίδας Ιακωβίδου για το επίπεδο του ΡΙΚ – VIDEO

Στα όσα λέγονται με αφορμή την καταψήφιση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ για το επίπεδο του κρατικού καναλιού,  απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Όμορφη μέρα, κάθε μέρα», Ελπίδα Ιακωβίδου.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Κατά την παρουσίαση των Lifestyle ειδήσεων από το ThemaOnline στο πλαίσιο της εκομπής της (21/3) και πιο συγκεκριμένα τα υψηλά νούμερα που κατέγραψε το ΤΕΤ Α ΤΕΤ του Τάσου Τρύφωνος με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η Ελπίδα άδραξε την ευκαιρία.

Τόνισε με το ανάλογο ύφος ότι το ΡΙΚ τόσο σε τηλεθέαση όσο και γενικότερα πάει πάρα πολύ καλά φέτος.

«Μόνο να λένε τα αρνητικά για εμάς δηλαδή;» διερωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, θέλησε να αναφερθεί και στους υπαλλήλους του ΡΙΚ, σημειώνοντας ότι στο κρατικό κανάλι, υπάρχουν αξιόλογοι επαγγελματίες.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE