Δύσκολες ώρες για Κύπριο ηθοποιό – Στην εντατική μετά από εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για Κύπριο ηθοποιό – Στην εντατική μετά από εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», γράφτηκε στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη, τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός που έκανε guest εμφανίσεις και στην σειρά «Τατουάζ» του Alpha, πριν από λίγο καιρό χειρουργήθηκε δύο φορές, λόγω ξαφνικής μόλυνσης που υπέστη σε παλιά εγχείρηση.

Ο Στέλιος Γεωργιάδης, εργάζεται και ως κομμωτής.     

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE