Δύσκολες ώρες για Κύπριο ηθοποιό – Στην εντατική μετά από εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για Κύπριο ηθοποιό – Στην εντατική μετά από εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», γράφτηκε στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη, τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός που έκανε guest εμφανίσεις και στην σειρά «Τατουάζ» του Alpha, πριν από λίγο καιρό χειρουργήθηκε δύο φορές, λόγω ξαφνικής μόλυνσης που υπέστη σε παλιά εγχείρηση.

Ο Στέλιος Γεωργιάδης, εργάζεται και ως κομμωτής.     

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE