Δύσκολες ώρες για Κύπριο ηθοποιό – Στην εντατική μετά από εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για Κύπριο ηθοποιό – Στην εντατική μετά από εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», γράφτηκε στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη, τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός που έκανε guest εμφανίσεις και στην σειρά «Τατουάζ» του Alpha, πριν από λίγο καιρό χειρουργήθηκε δύο φορές, λόγω ξαφνικής μόλυνσης που υπέστη σε παλιά εγχείρηση.

Ο Στέλιος Γεωργιάδης, εργάζεται και ως κομμωτής.     

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE