Συζήτηση με μαθητές και δασκάλους για το fair play, τη βία στα γήπεδα και το ρατσισμό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συζήτηση με μαθητές και δασκάλους για το fair play, τη βία στα γήπεδα και το ρατσισμό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Σε συνέχεια του κοινωνικού προγράμματος της ομάδας μας, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας αποτελούμενη από τον ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου, την Λειτουργό Μάρκεγινγκ Χριστίνα Ευαγγέλου και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα (22/03) το μεσημέρι το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το fair play, την βία στα γήπεδα και τον ρατσισμό.

Μετά την σχετική παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση ακολούθησαν τα αυτόγραφα και οι αναμνηστικές φωτογραφίες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE