ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά κατακαίει διαμέρισμα – Έκλεισε τους δρόμους η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά κατακαίει διαμέρισμα – Έκλεισε τους δρόμους η Αστυνομία

Φωτιά σε διαμέρισμα ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (21/03) στην Λάρνακα με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει στο κλείσιμο του εν λόγω δρόμου και την απομάκρυνση των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, λίγο πριν τις 19:00 την Πέμπτη (21/03) ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, κοντά στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου – παράλληλος των Φοινικούδων στην Λάρνακα.

Στο σημείο ανταποκρίθηκαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς τρία πυροσβεστικά οχήματα, με ένοικους να απομακρύνονται από την πολυκατοικία.

Να σημειώσουμε επίσης πως η Αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο του δρόμου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη τραυματιών ή και για τα αίτια της φωτιάς.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE