H γλυκιά φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H γλυκιά φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου η οποία εδώ και λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή, τον μικρό Λαμπρινό. 

Από τότε, η Άντρεα ανεβάζει φωτογραφίες του μικρού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις οποίες είναι ιδιαίτερα προσεκτική να μην φανεί το προσωπάκι του μικρού. 

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/03), η Άντρεα πόσταρε μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται η ίδια να κρατάει αγκαλιά τον μικρό Λαμπρινό και όπως ήταν αναμενόμενο τα χιλιάδες likes από φίλους και θαυμαστές είναι γεγονός. 

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE