H γλυκιά φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H γλυκιά φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου η οποία εδώ και λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή, τον μικρό Λαμπρινό. 

Από τότε, η Άντρεα ανεβάζει φωτογραφίες του μικρού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις οποίες είναι ιδιαίτερα προσεκτική να μην φανεί το προσωπάκι του μικρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο γήπεδο η Χριστιάνα μαζί με την μικρή Μελίνα που μεγάλωσε πολύ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/03), η Άντρεα πόσταρε μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται η ίδια να κρατάει αγκαλιά τον μικρό Λαμπρινό και όπως ήταν αναμενόμενο τα χιλιάδες likes από φίλους και θαυμαστές είναι γεγονός.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE