H γλυκιά φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H γλυκιά φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου η οποία εδώ και λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή, τον μικρό Λαμπρινό. 

Από τότε, η Άντρεα ανεβάζει φωτογραφίες του μικρού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις οποίες είναι ιδιαίτερα προσεκτική να μην φανεί το προσωπάκι του μικρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο γήπεδο η Χριστιάνα μαζί με την μικρή Μελίνα που μεγάλωσε πολύ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/03), η Άντρεα πόσταρε μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται η ίδια να κρατάει αγκαλιά τον μικρό Λαμπρινό και όπως ήταν αναμενόμενο τα χιλιάδες likes από φίλους και θαυμαστές είναι γεγονός.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE