ΚΥΠΡΟΣ: Από πού και γιατί ήρθαν οι πεταλούδες που περιπλανούνται στην ατμόσφαιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Από πού και γιατί ήρθαν οι πεταλούδες που περιπλανούνται στην ατμόσφαιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από το Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία, μεταναστεύουν προς την Ευρώπη, οι πεταλούδες που από την Πέμπτη (21/3) έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Τimes Of Israel», οι πεταλούδες που ονομάζονται  Vanessa cardui (γνωστές και ως κοσμοπολίτικες ή ζωγραφισμένες κυρίες) την Πέμπτη (21/3) διέσχισαν το Ισραήλ και κατευθύνθηκαν προς την Ευρώπη. Μάλιστα, γίνεται αναφορά ότι πέρασαν πάνω από 10 εκατομμύρια πεταλούδες από την γειτονική χώρα. 

Έτσι, λόγω της γεωγραφικής μας θέσης, οι πεταλούδες έφτασαν και στην Κύπρο.

Οι εν λόγω πεταλούδες, μεταναστεύουν από το Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία προς ένα πιο ήπιο κλίμα εν όψει των υψηλών καλοκαιρινών θερμοκρασιών της Αφρικής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE