ΚΥΠΡΟΣ: Σε πλειστηριασμό από αυτοκίνητα μέχρι και σπόροι σουσαμιού από την Ινδία - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Σε πλειστηριασμό από αυτοκίνητα μέχρι και σπόροι σουσαμιού από την Ινδία - ΠΙΝΑΚΑΣ

Με δημόσιο πλειστηριασμό εμπορευμάτων προχωρά την 28η Μαρτίου το Τμήμα Τελωνείων Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τους, το Τμήμα Τελωνείων Λεμεσού πρόκειται να προχωρήσει με πλειστηριασμό εμπορευμάτων που βρίσκονται στην κατοχή του, στις 28 Μαρτίου και ώρα 09:00.

Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα – ένα μάρκας Mercedes και ένα Suzuki -, χαρτόνια που δηλώθηκαν να περιέχουν προσωπικά αντικείμενα, εμπορευματοκιβώτια με χαρτόνια, αλλά και ένα εμπορευματοκιβώτιο που περιέχει 670 σακούλες ινδικούς σπόρους σουσαμιού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.