Ανοίγουν οι θύρες του «Αντώνης Παπαδόπουλος»! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι

Ανοίγουν οι θύρες του «Αντώνης Παπαδόπουλος»! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι

Στις 16:00 ανοίγουν οι θύρες και τα εκδοτήρια του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το στάδιο της Λάρνακας θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ που αρχίζει στις 17:30 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, με την γηπεδούχο Ανόρθωση να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα στην έδρα της και τον ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίσει σκορ που τον βάλει σε θέση οδηγού, ενόψει του επαναληπτικού, στις 11 Μαρτίου, στο ΓΣΠ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Μάριο Καλογήρου και Χαράλαμπο Γεωργίου. Τέταρτος είναι ο Αθηνόδωρος Ιωάννου και επιπρόσθετοι οι Ιωάννης Αναστασίου και Γιώργος Νικολάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.