Έρχεται… μάχη Ρεάλ – Μπαρτσελόνα για αυτόν τον ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έρχεται… μάχη Ρεάλ – Μπαρτσελόνα για αυτόν τον ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα είναι ο Μίλαν Σκρίνιαρ, σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις του μάνατζέρ του.

Το ενδιαφέρον των δυο ισπανικών συλλόγων αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας βέβαια ότι όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον 24χρονο Σλοβάκο αμυντικό θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον πάρει, το ίδιο κι η Μπαρτσελόνα. Οποιοσδήποτε μπορεί να πείσει την Ίντερ να τον αφήσει, θα τον πάρει αυτό το καλοκαίρι. Ο Σκρίνιαρ είναι μοντέλο επαγγελματία.

Η Ίντερ πλήρωσε στη Σαμπντόρια 28 εκατομμύρια ευρώ και έξι μήνες μετά ήρθε η Σίτι με πρόταση 55 εκατομμύρια. Τώρα κοστίζει 100 εκατομμύρια ευρώ» ανέφερε σχετικά.

Έρχεται... μάχη Ρεάλ - Μπαρτσελόνα για τον Σκρίνιαρ

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.