Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της ΑΤΗΚ για το 2019

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο τον προϋπολογισμός της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για για το έτος 2019, ο οποίος προβλέπει έσοδα ύψους €340.460.000και δαπάνες ύψους €388.221.600, με 44 ψήφους υπέρ και μία αποχή (Γιώργος Περδίκης).

Η Ολομέλεια προηγουμένως υπερψήφισε τροπολογία του ΔΗΣΥ με την οποία δέσμευσε όλα τα κονδύλια που αφορούν την παραχώρηση χορηγιών από την ΑΤΗΚ προς οποιοδήποτε φορέα. Η δέσμευση έγινε με 27 ψήφους υπέρ, 15 εναντίον και μια αποχή.
 
Επίσης ψηφίστηκε τροπολογία του ΑΚΕΛ για δέσμευση του κονδυλίου που προορίζεται για την κάλυψη της αμοιβής συμβούλων και συνεργατών της Αρχής, των δικαιωμάτων χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και εμπορικών σημάτων και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η τροπολογία υπερψηφίστηκε με 27 υπέρ και μία ψήφο εναντίον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE