ΙΝΔΙΑ: Ευνούχισε τον σύζυγο της γιατί ήταν μεθυσμένος

ΙΝΔΙΑ: Ευνούχισε τον σύζυγο της γιατί ήταν μεθυσμένος

Ινδή ηλικίας 24 ετών ευνούχισε με κουζινομάχαιρο τον 26χρονο σύζυγο της, όταν αυτός επέστρεψε στο σπίτι τους μεθυσμένος. 


Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (16/03) όταν ο 26χρονος που εργάζεται σε εργοστάσιο με μάρμαρα, επέστρεψε στο σπίτι έχοντας καταναλώσει σημαντικές ποσότητες αλκοόλ. 

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο 26χρονος όντας υπό την επήρεια του αλκοόλ ξεκίνησε έναν μικροκαβγά με την 24χρονη η οποία «εξερράγη», άρπαξε το κουζινομάχαιρο και τον ευνούχισε.

Μετά την επίθεση ο 26χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. 

Όσο για την 24χρονη, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, δεν έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE