19χρονη έβγαλε $400.000… βαφτίζοντας μωρά

19χρονη έβγαλε $400.000… βαφτίζοντας μωρά

Η 19χρονη Βρετανίδα μαζεύει χρήματα για το κολέγιο «βαφτίζοντας» περισσότερα από 677.000 μωρά στην Κίνα!

Πώς καταφέρνει μια 19χρονη Βρετανίδα να κερδίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και να χρηματοδοτεί το δρόμο της για το κολλέγιο βαφτίζοντας μωρά από την Κίνα;

Η 19χρονη Μπό Τζέσαπ από την ηλικία των 15 ετών είναι η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Special Name, μιας ιστοσελίδας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε Κινέζους γονείς αγγλικά ονόματα για τα μωρά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE