ΓΑΛΛΙΑ: Σποραδικές συγκρούσεις ξέσπασαν στις διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων

ΓΑΛΛΙΑ: Σποραδικές συγκρούσεις ξέσπασαν στις διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων

Σποραδικές συγκρούσεις ξέσπασαν στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας σήμερα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του κινήματος των "κίτρινων γιλέκων" κατά της κυβέρνησης του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών κοντά στη Λεωφόρο Strasbourg στη γαλλική πρωτεύουσα και κοντά στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Gare du Nord και Gare de L'Est.

Ταραχές σημειώθηκαν επίσης στη Λιλ στη βόρεια Γαλλία και στην Τουλούζη και το Μονπελιέ στο νότιο τμήμα της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE