Σειρά Σεμιναρίων: «Το Σύγχρονο Επιχειρείν στις Μικρομεσαίες και Οικογενειακές Εταιρείες»

Σειρά Σεμιναρίων: «Το Σύγχρονο Επιχειρείν στις Μικρομεσαίες και Οικογενειακές Εταιρείες»

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου-Λάρνακας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσκαλεί το ευρύ κοινό σε μια σειρά επιμορφωτικών παρουσιάσεων-σεμιναρίων με επίκεντρο: «Το Σύγχρονο Επιχειρείν στις Μικρομεσαίες και Οικογενειακές Εταιρείες».

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2015 και θα καλύψουν θέματα όπως: το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ), η χρηματοδότηση των ΜΜΕ εν μέσω κρίσης, το μέλλον των οικογενειακών επιχειρήσεων, και η καινοτομία στις ΜΜΕ.
 
Επισυνάπτουμε πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων. Για περισσότερες πληροφορίες και για  να εγγραφείτε ηλεκτρονικά, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy/en/business/Small-Family-Business-Seminars/


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να ρισκάρει με την απόφασή του να πλήξει ιρανικές πυρηνικές και, όπως όλα δείχνουν, κατάφερε να πετύχει μια νίκη έναντι της Τεχεράνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE