Ο Ντούντεκ σταμάτησε το ματς με την Μίλαν για να παίξει με ένα παιδάκι σε αναπηρικό αμαξίδιο! (vid)

Ο Ντούντεκ σταμάτησε το ματς με την Μίλαν για να παίξει με ένα παιδάκι σε αναπηρικό αμαξίδιο! (vid)

Ο Ντούντεκ έπαιξε μπάλα στις εξέδρες με έναν μικρό σε αναπηρικό αμαξίδιο και το Ανφιλντ τον αποθέωσε!

Απίθανος Ντούντεκ έδειξε πως το ποδόσφαιρο μας κάνει να χαμογελάμε. Το δικό του παιχνίδι με μικρό φίλο της Λίβερπουλ σε αμαξίδιο έφερε την αποθέωση από το Ανφιλντ, αλλά και από τους συμπαίκτες του στο φιλικό με τη Μίλαν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE