ΑΥΤΟΝ τον παίκτη θέλει να φέρει στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια – «Δεν πρόκειται για Σίλντεφλεντ…»

ΑΥΤΟΝ τον παίκτη θέλει να φέρει στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια – «Δεν πρόκειται για Σίλντεφλεντ…»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να επαναφέρει την Ανόρθωση στις παλιότερες στιγμές δόξες, αλλά τα πράγματα δε βαίνουν καλώς.

Σύμφωνα μάλιστα με την στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο Κετσπάγια προσπαθεί να φέρει στην Κύπρο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά: «Να πάει και να μην γυρίσει η χρονιά φέτος στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε στον πάγκο της μετά από μία σχεδόν 10ετία με στόχο να την κάνει «Κυρία» ξανά.

Ο Ντουγκλάο έχει «τελειώσει», ο Σίλντεφλεντ δεν πρόκειται να ανανεώσει και ο «καραφλός» έχει στην ατζέντα του, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. «Πουλέν» του στο διάστημα της συνεργασίας τους στην ΑΕΚ. Ζητάει, όμως, πολλά…».

Αυτά και περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE