Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).
Ολισθηροί λόγω χαλαζόπτωσης είναι οι δρόμοι Λεμεσού – Αγρού, Γεράσας – Καλού Χωριού, Γεράσας – Λουβαρά, Καλού Χωριού – Λουβαρά, Λάνιας – Μονιάτη – Πλατρών και Σαϊτά – Αμιάντου.
Περαιτέρω, λόγω χαλαζόπτωσης και χιονόνερου που σημειώνεται στις περιοχές Παναγιάς και Κύκκου γύρω στις 3.30 το απόγευμα σήμερα Κυριακή, ο δρόμος Παναγιάς – Κύκκου είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Χαλαζόπτωση σημειώνεται και σε περιοχές της επαρχίας Πάφου. Ο δρόμος από Γιόλου προς Στρουμπί, λόγω της χαλαζόπτωσης, έχει καταστεί ολισθηρός.
Στην περιοχή του Τροόδους επικρατεί ομίχλη και η ορατότητα για τους οδηγούς είναι περιορισμένη.
Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας ή φώτα ομίχλης των οχημάτων τους.
Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις