ΕΝΤΟΝΟΣ ο επίσημος Απόλλωνας – «Ο διαιτητής σφύριξε ένα πέναλτι φάντασμα, που μόνο αυτός είδε» (PICS)

ΕΝΤΟΝΟΣ ο επίσημος Απόλλωνας – «Ο διαιτητής σφύριξε ένα πέναλτι φάντασμα, που μόνο αυτός είδε» (PICS)

Με καυστική τοποθέτηση του στο Facebook, ο επίσημος Απόλλωνας εκφράζει τα έντονα παράπονα του για το διαιτητή του ντέρμπι κορυφής στο γυναικείο πρωτάθλημα, ανάμεσα σε Απόλλων Ladies και Barcelona Fa.

Αναλυτικά:

«Καλύτερη η ομάδα μας σε όλο το 90λεπτο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο σε ένα αγώνα, όπου μόνο στα χαρτιά μπορεί να θεωρηθεί ντερμπι.

Και ενώ δεν κινδυνέψαμε σε καμια περίπτωση, προηγούμασταν 0-1 και χάναμε κλασικές ευκαιρίες, ο διαιτητής σφύριξε ένα πέναλτι φάντασμα, που μόνο αυτός είδε, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να ισοφαρίσει.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ποδοσφαιρίστριες μας. Συγκεντρωμένα και με πίστη συνεχίζουμε μπροστά. Απόλυτος στόχος μας τον Νταμπλ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE