Κινέζος επιχείρησε να σκοτώσει την οικογένεια του - Στη συνέχεια σκότωσε με το αυτοκίνητο έξι πεζούς

Κινέζος επιχείρησε να σκοτώσει την οικογένεια του  - Στη συνέχεια σκότωσε με το αυτοκίνητο έξι πεζούς

Επτά άνθρωποι νεκροί και 14 τραυματίες μετά τη δράση ενός 44χρονου Κινέζου, ο οποίος προκάλεσε χάος στην πόλη Zaoyang, στην επαρχία Hubei της Κεντρικής Κίνας.


Ο Cui Lidong επιχείρησε να σκοτώσει τη σύζυγο και την κόρη του στο σπίτι που διέμεναν και αφού τις τραυμάτισε σοβαρά, διατηρώντας την αίσθηση ότι τις δολοφόνησε, οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζοδρόμιο, σκοτώνοντας έξι άτομα και τραυματίζοντας άλλα οκτώ.

Ακολούθως εγκατέλειψε το όχημά του και έκλεψε ένα ασθενοφόρο προκειμένου να διαφύγει, τραυματίζοντας άλλους τέσσερις ανθρώπους. 

Στο σημείο έσπευσαν σε ελάχιστα λεπτά οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, οι άνδρες της οποίας πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 44χρονο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν ιδιαίτερα ασταθής σε επίπεδο συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE