Αποκάλυψε τη συμφωνία του με τον Κετσπάγια! «Θα αγωνίζομαι στην Ανόρθωση…»

Αποκάλυψε τη συμφωνία του με τον Κετσπάγια! «Θα αγωνίζομαι στην Ανόρθωση…»

Ο 27χρονος (12/02/1992) Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, Τορνίκε Οκριασβίλι, αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ανόρθωση!

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, ανέφερε ότι συμφώνησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε τα εξής:

«Έχω συμφωνήσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια και θα παίξω στην Κύπρο τη νέα σεζόν, στην Ανόρθωση Αμμοχώστου. Έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πω το ‘ναι’ ο Τιμούρ Κετσπάγια και ελπίζω ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου».

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE