Σε… γνώριμα λημέρια ο Πρόδρομος Πετρίδης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε… γνώριμα λημέρια ο Πρόδρομος Πετρίδης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο ΓΣΠ βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο το Βέλγιο (21:45).

Ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων» ήρθε στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν το ματς, ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος και κατευθύνθηκε προς τα επίσημα.

Μάλιστα, χαμογέλασε στο φακό του ThemaSports, όταν τον εντόπισε ο συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE