Νίκησε στο Παραλίμνι και τερμάτισε στην ΠΡΩΤΗ θέση η ΑΕΚ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Νίκησε στο Παραλίμνι και τερμάτισε στην ΠΡΩΤΗ θέση η ΑΕΚ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Η Πετρολίνα ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Παραλίμνι όπου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 66-38.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα η ΑΕΚ κατέλαβε την 1η θέση στον πίνακα, ενώ η ΕΝΠ την 8η θέση.

Στα πλέι οφ η ομάδα της Λάρνακας θα αγωνιστεί απέναντι στην ΕΘΑ. Κορυφαίος του αγώνα αναδείχθηκε ο Σέιν Γκίμπσον με 22 πόντους (3 τρίποντα, 11 ριμπάουντ).

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε στο 8’ να προηγείται με 20-7. Μέχρι το τέλος της περιόδου η ΕΝΠ μείωσε σε 21-14. Πιο ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στην συνέχεια.

Έως το 16’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 30-26, με την ΑΕΚ ωστόσο να αυξάνει την διαφορά στους οκτώ έως το ημίχρονο (38-30).

Η ομάδα της Λάρνακας ήταν καλύτερη και στην συνέχεια του αγώνα, καταφέρνοντας έως το τέλος της τρίτης περιόδου να προηγείται με 66-38. Με την λήξη της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 78-56.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-21, 30-38, 38-66, 56-78.

Ε.Ν.Παραλιμνίου (Νικόλας Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος 3 (1), Ρέι 5 (1), Φίλερ 6 (1), Ρέινς 23, Μπάλογκαν, Μάρκου 6, Σολωμού, Στυλιανού 4, Χαραλάμπους, Λαμόντ 7, Κουμής 2.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Δημήτρης Κουκούρης): Παντελή 2, Ντουρέν 7 (1), Γκίμπσον 22 (3), Σκίφιτς 15 (1), Βερεμένκο 6, Γεωργίου 5 (1), Κούνας, Μπιγκς 10 (2), Σιζόπουλος 2, Μαντοβάνης, Στιούαρντ 9 (1).

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE