ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψαν και έκαψαν ολοσχερώς όχημα 50χρονου - Μαρτυρία έδωσε 35χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεψαν και έκαψαν ολοσχερώς όχημα 50χρονου - Μαρτυρία έδωσε 35χρονο

 

Υποθέσεις κλοπής και εμπρησμού εξετάζουν το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λάρνακας αντίστοιχα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από περίπτερο στη Λεμεσό και είχε πάνω κλειδιά, κλάπηκε γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής (24/03). 

Το ίδιο αυτοκίνητο εντοπίστηκε γύρω στις 17:30 της ίδιας ημέρας να φλέγεται σε απόμερο μέρος, στην Βαβατσινιά. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, όπου κατέσβησαν την φωτιά από το όχημα με την ζημιά να ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 7.000 ευρώ. Το εν λόγω όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς ήταν αξίας 2.000 ευρώ , ενώ εντός του υπήρχαν εργαλεία αξίας 5.000 ευρώ.  

Μαρτυρία φαίνεται να κατέδειξε 35χρονο Ρώσο, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (24/03) και εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστεί για αίτημα προσωποκράτησης του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. 

Οι εξετάσεις για αδικήματα κλοπής και εμπρησμού συνεχίζονται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE