ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από τροχαίο ατύχημα

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από τροχαίο ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/03), στην Πάφο.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία όχημα που οδηγούσε 21χρονος, με συνοδηγό 16χρονο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανατράπηκε της πορείας του προς τα αριστερά και κτύπησε πάνω σε δέντρο φοινικιάς.  

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου φέρουν θλαστικά τράυματα. Οι δύο τραυματίες είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται προληπτικά στο Νοσοκομειο.  

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE