Πήγε για θεραπευτικό μασάζ και έφυγε σε τροχοκάθισμα- VIDEO

Πήγε για θεραπευτικό μασάζ και έφυγε σε τροχοκάθισμα- VIDEO

Υπέφερε για μήνες από πόνους στα πόδια και μια επίσκεψη για θεραπευτικό μασάζ φάνταζε λυτρωτική, η 46χρονη όμως αντί αυτού, έφυγε με σπασμένο πόδι.

Βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail την Δευτέρα 25/3, στο κανάλι της στο Youtube, δείχνει τον “Dr Happy”, τον “Γιατρό της χαράς” από την Ταϊλάνδη, όπως αυτοαποκαλείται ο ίδιος, να πατά τα πόδια της άτυχης 46χρονης.

Στη συνέχεια, φαίνεται η ίδια να βρίσκεται σε τροχοκάθισμα εντός αστυνομικού τμήματος, αφού όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, η μητέρα της 46χρονης, ισχυρίζεται ότι έμεινε με μόνιμη αναπυρία η κόρη της και έτσι ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE