Τζέκο: «Ίσως ο Μανωλάς να φοβήθηκε και να μην ήρθε»!

Τζέκο: «Ίσως ο Μανωλάς να φοβήθηκε και να μην ήρθε»!

Δηλητηριώδες καρφί του Έντιν Τζέκο στην συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Συμπαίκτες στην Ρόμα, λένε και δύο κουβέντες παραπάνω. Ο Έντιν Τζέκο ρωτήθηκε για την απουσία του Κώστα Μανωλά από την αποστολή της Εθνικής ομάδας και πέταξε ένα δηλητηριώδες καρφί μεταξύ σοβαρού κι αστείου για τον Έλληνα αμυντικό: «Μιλούσαμε στην Ρώμη και μου είχε πει ότι θα έκανε ότι μπορούσε για να παίξει και πως ίσως τα κατάφερνε. Τελικά δεν ήρθε. Ποιος ξέρει; Ίαως να φοβήθηκε», ήταν τα λόγια του Βόσνιου στράικερ!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE