Κόπα Άφρικα: Οι Τανζανοί μοιράστηκαν εκτάσεις γης για πριμ πρόκρισης!

Κόπα Άφρικα: Οι Τανζανοί μοιράστηκαν εκτάσεις γης για πριμ πρόκρισης!

Η εθνική Τανζανίας προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά το 1980 στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και οι διεθνείς έλαβαν εκτάσεις γης ως πριμ από τον πρόεδρο της χώρας.

Η Τανζανία τερμάτισε δεύτερη στο δωδέκατο όμιλο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 21 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου στα γήπεδα της Αιγύπτου.

Είναι η πρώτη φορά που οι «τάιφα σταρς» το πετυχαίνουν από το 1980! Γι’ αυτό το λόγο έλαβαν και γενναίο – όσο κι ασυνήθιστο – πριμ. Ο πρόεδρος της χώρας, Τζον Μαγκουφούλι, παραχώρησε στους διεθνείς της τελευταίας αποστολής εκτάσεις γης!

«Ως αναγνώριση για την καλή δουλειά που έφεραν εις πέρας για τη μεγάλη υπερηφάνεια που έφεραν στη χώρα μας, κάθε παίκτης θα πάρει έκταση γης στην πρωτεύουσα της χώρας, Ντοντόμα», ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/3).

Η εθνική Τανζανία αποτελείται κυρίως από παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. «Αστέρι» της ομάδας είναι ο Μπβανά Σαματά της Γκενκ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE