ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβαλαν φωτιά να κάψουν οικία – Φρουρείται η σκηνή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβαλαν φωτιά να κάψουν οικία – Φρουρείται η σκηνή

Εγκαταλελειμμένη οικία, έγινε στόχος εμπρηστών το βράδυ της Δευτέρας (25/3).

Λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ, έγινε αντιληπτή, φωτιά που ξέσπασε σε τ/κ σπίτι, το οποίο είναι ακατοίκητο, στην Επαρχία Λάρνακα.  

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική και Αστυνομία, για κατάσβεση της φωτιάς και εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Μάλιστα, η εστία της φωτιάς φαίνεται να ήταν η εξώπορτα του σπιτιού.

Η Αστυνομία απέκλεισε την σκηνή, την οποία φρουρούσε κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ το πρωί της Τρίτης (26/3), σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, αναμένεται να συνεχίσουν τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.