ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εφεσιβάλλει την ποινή της η Σάρα Σιαμς - Θεωρήθηκε υπερβολική

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εφεσιβάλλει την ποινή της η Σάρα Σιαμς - Θεωρήθηκε υπερβολική

Η πλευρά της Σάρας Σιάμς, που καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης σχετικά με την υπόθεση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στον Στρόβολο, προχωρεί σε έφεση.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Θυμίζουμε ότι Σάρα Σιάμς με αιφνιδιαστικό τρόπο στις 8 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι αλλάζει δικηγόρο και παράλληλα διαφοροποίησε τη στάση της σε σχέση με το σε βάρος της κατηγορητήριο. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη από μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες, απάντησε παραδοχή στην συνωμοσία για διάπραξη ληστείας και ως εκ τούτου, η Κατηγορούσα Αρχή απέσυρε τις υπόλοιπες. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το δικαστήριο της έπεβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων.  

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η πλευρά της Σάρας Σιάμς, αποφάσισε όπως εφεσιβάλει την ποινή, λόγω του ότι θεωρήθηκε υπερβολικά υψηλή.

Θυμίζουμε ότι η Σάρα Σιάμς,  αναμένεται να παρουσιαστεί ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, ενώ κατηγορούμενοι παραμένουν ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Άλλαξε δικηγόρο και στάση η Σάρα Σιάμς – «Για να βγει μάρτυρας κατηγορίας»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE