ΚΥΠΡΟΣ: Πένθος στην οικογένεια της Αστυνομίας- Αποχαιρετούν τον 58χρονο Νίκο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πένθος στην οικογένεια της Αστυνομίας- Αποχαιρετούν τον 58χρονο Νίκο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχαιρετά το μέλος της Νίκο Οικονομίδη, η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο οποίος υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση, μέχρι που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 22/3, σε ηλικία 58 ετών.

H οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου πενθεί λόγω του θανάτου του Α/Αστ. 2837 Νίκου Οικονομίδη. Ο πρόωρος χαμός του Α/Αστ. 2837 Νίκου Οικονομίδη, την περασμένη Παρασκευή 22/3/2019, βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου. Ο Νίκος Οικονομίδης, ηλικίας 58 ετών, υπηρετούσε στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας. Προσελήφθη στις Τάξεις της Αστυνομίας στις 28 Απριλίου, 1981 και υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου, 2019 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ανθούπολη. Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE