Τα έκαναν μαντάρα πιλότοι της British Airways – Προσγειώθηκαν Σκωτία αντί Γερμανία

Τα έκαναν μαντάρα πιλότοι της British Airways – Προσγειώθηκαν Σκωτία αντί Γερμανία

Η British Airways αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από δεκάδες επιβάτες της, αφού αεροσκάφος που θα πραγματοποιούσε μια υποτίθεται σύντομη πτήση από το Λονδίνο στο Ντίσελντορφ κατέληξε στο Εδιμβούργο, 965 χιλιόμετρα μακριά, προφανώς λόγω σφάλματος του πληρώματος.

Το πλήρωμα χρησιμοποίησε λάθος σχέδιο πτήσης: αντί να ακολουθήσει πορεία προς τον Ρήνο, πέταξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ως την πρωτεύουσα της Σκοτίας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE