ΚΟΡΝΟΣ: Σοβαρά ο μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο - Χτυπήματα στο κεφάλι και στο πόδι

ΚΟΡΝΟΣ: Σοβαρά ο μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο - Χτυπήματα στο κεφάλι και στο πόδι

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (26/03).  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής φέρει κάταγμα στο πόδι και χτυπήματα στο κεφάλι. Οι επί καθήκοντι ιατροί προχωρούν με τις απαραίτητες εξετάσεις για περίθαλψη του τραυματία.  

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μοτοσικλετιστής κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσία. 

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE