ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ: Ανακοινώνει ποινή για τον Γ. Νικολάου το Κακουργιοδικείο –Μέχρι και ισόβια

ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ: Ανακοινώνει ποινή για τον Γ. Νικολάου το Κακουργιοδικείο –Μέχρι και ισόβια

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, επιβάλλει στις 12:00 της Τετάρτης (27/03) ποινή στον 35χρονο Γιώργο Νικολάου, άλλως «Τζορτζ», ο οποίος στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, απήγαγε δυο 11χρονους μαθητές από την αυλή του Δημοτικού Σχολείου Καμάρων.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται πρωτοφανής και είναι ίσως η πρώτη φορά που κυπριακό πρωτοβάθμιο δικαστήριο καλείται να επιβάλει ποινή για τέτοια υπόθεση. Η απαγωγή έγινε με σκοπό ο δράστης να εξασφαλίσει λύτρα από τις οικογένειές τους.

Ο 35χρονος παραδέχθηκε τις τέσσερις εναντίον του κατηγορίες, κι αυτό αναμένεται να ληφθεί υπόψιν ως μετριαστικός παράγοντας.

Οι κατηγορίες είναι απαγωγής και περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης. Βάσει της νομολογίας, είναι αντιμέτωπος μέχρι και με ισόβια φυλάκιση (η κατηγορία της απαγωγής επισύρει φυλάκιση μέχρι επτά έτη).

Το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου 2018, ο 35χρονος απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο 35χρονος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top