Κατέθεσε την έφεση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός – Τι ζητάνε οι «ερυθρόλευκοι»

Κατέθεσε την έφεση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός – Τι ζητάνε οι «ερυθρόλευκοι»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός – όπως αναμενόταν – κατέθεσε την έφεση της για την απόφαση του Πειθαρχικού της Λίγκας για συνέχιση του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟ, περιμένοντας γρήγορη εκδίκαση.

Στον Ολυμπιακό έκαναν αυτό που είχαν προγραμματίσει εξαρχής.

Κατέθεσαν την Τρίτη την έφεση τους για εκδίκαση στο αρμόδιο Πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, σχετικά με την απόφαση του Πειθαρχικού της Super League για να συνεχιστεί το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναίκός-Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες μάλιστα, έχουν ζητήσει γρήγορη εκδίκαση.

Και αυτό διότι εφόσον γίνει άμεσα η εκδίκαση και εν τέλει δεν δικαιωθούν, να πέσει ο ορισμός του ντέρμπι πάνω στις αγωνιστικές «κεκλεισμένων των Θυρών» που έχει τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και να μην έχει κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE