Όμιλος Ελλάδας: Στο… χαλαρό η πρώτη νίκη για τη Φινλανδία στα προκριματικά του Euro 2020

Όμιλος Ελλάδας: Στο… χαλαρό η πρώτη νίκη για τη Φινλανδία στα προκριματικά του Euro 2020

Έκανε το καθήκον της απέναντι στην Αρμενία η Φινλανδία, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας.

Την ανωτερότητα της απέναντι στην Αρμενία επιβεβαίωσε η Φινλανδία, κατακτώντας τη νίκη εκτός έδρας με 2-0, την πρώτη της στη διαδικασία των ομίλων των προκριματικών του Euro 2020.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και να είδαν τους Αρμένιους να δημιουργούν… απειλές για την εστία τους αλλά η εκτελεστικές ικανότητες των παικτών τους συγκριτικά με εκείνες των αντιπάλων αποδείχθηκαν καθοριστικές.

Έτσι την στιγμή που η Αρμένια προσπαθούσε για κάτι καλό επιθετικά, οι Φινλανδοί, μόλις, στο 14ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γένσεν με προβολή από κοντά μετά από όμορφη επίθεση που άρχισε από τον Πούκι.

Έχοντας το προβάδισμα οι Φινλανδοί κατάφεραν να διαχειριστούν το παιχνίδι και απλώς να κάνουν το 2-0 στο 78ο λεπτό με τον Σοϊρι.

10ος όμιλος
Αρμενία – Φινλανδία 0-2
(14’ Γένσεν, 78’ Σοϊρι)

Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Ελλάδα (21:45)
Ιταλία – Λιχτενστάιν (21:45)

Η βαθμολογία
1. Ελλάδα 3 (2-0)
2. Ιταλία 3 (2-0)
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 3 (2-1)
4. Φινλανδία 3 (2-2)
5. Λιχτενστάιν 0 (0-2)
6. Αρμενία 0 (1-4)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE