Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με τη Βοσνία – Με άλλη διάταξη…

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με τη Βοσνία – Με άλλη διάταξη…

Αλλαγμένη θα παρουσιαστεί η Εθνική στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βοσνία. Δείτε τις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στη Ζένιτσα.

Διαφοροποιημένη -και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δύσκολου αγώνα με τη Βοσνία- θα είναι η ενδεκάδα της Εθνικής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Παπασταθόπουλο (ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του) ωστόσο οι επιλογές του στα πρόσωπα δείχνουν ξεκάθαρα 3-5-2.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει τους εξής στο απαιτητικό παιχνίδι της Ζένιτσα:

Βλαχοδήμος, Κούτρης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Σάμαρης, Φορτούνης, Δώνης.

Εφόσον τελικά ισχύει η συγκεκριμένη διάταξη, ο Παπασταθόπουλος-Σιόβας-Κουρμπέλης θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, οι Κούτρης-Μπακάκης στα άκρα, οι Ζέκα-Μπουχαλάκης-Σάμαρης στα χαφ και ο Φορτούνης πίσω από τον προωθημένο Δώνη.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.