ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε έξαλλη κατάσταση υπόδικος στα κρατητήρια του Δικαστηρίου - Ωρυόταν και κτύπαγε τοίχους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε έξαλλη κατάσταση υπόδικος στα κρατητήρια του Δικαστηρίου - Ωρυόταν και κτύπαγε τοίχους

Μεγάλη ένταση και αναστάτωση προκλήθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (27/03), στα κρατητήρια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, με υπόδικο που μεταφέρθηκε για εκδίκαση υπόθεσης του. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο 37χρονος υπόδικος, φαίνεται να βγήκε εκτός εαυτού, όταν τον ενημέρωσαν πως δεν θα έβλεπε την σύντροφο του εντός των κρατητηρίων του Δικαστηρίου. Οι φωνές, αλλά και τα κτυπήματα του σε τοίχους, ακούγονταν σε όλο τον όροφο του Κακουργιοδικείου, προκαλώντας αναταραχή, με τους παρευρισκόμενους να διερωτώνται τι συνέβη.  

Μέλη της ΜΜΑΔ που φρουρούν τους χώρους του Δικαστηρίου επιλήφθηκαν άμεσα της κατάστασης αποκαθιστώντας την τάξη στον χώρο, αλλά και βοηθώντας τον 37χρονο να ηρεμήσει.  

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο, συνελήφθη στις 21 Ιανουαρίου μετά από δύο επεισοδιακές καταδιώξεις που είχαν προηγηθεί για αδικήματα που αφορούν κλοπές, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, διαρρήξεις και άλλα σημαντικά αδικήματα. 

Μάλιστα, στην μία εκ των δυο καταδιώξεων του 37χρονου ρίφθηκαν τρεις πυροβολισμοί κατά του οχήματος του. 

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος είναι χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών και ενώ είχε διευθετηθεί η νοσηλεία του σε κέντρο αποτοξίνωσης, ωστόσο ο ίδιος εγκατέλειπε το πρόγραμμα απεξάρτησης και συνέχιζε τη δράση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE