Ο Υπουργός Άμυνας μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη για Διάσκεψη ΟΗΕ

Ο Υπουργός Άμυνας μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη για Διάσκεψη ΟΗΕ

Ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης αναχωρεί την Τετάρτη 27/03 για τη Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ηνωμένων  Εθνών με θέμα “UN Peacekeeping Ministerial on Uniformed Capabilities, Performance and Protection”.

Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ, ο κ. Αγγελίδης θα συναντηθεί με αξιωματούχους άλλων χωρών, τη Γραμματεία του ΟΗΕ, και εκπροσώπους τη κυπριακής παροικίας, στους οποίους θα μιλήσει στο πλαίσιο τελετής για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE