ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξακολουθεί να καταζητείται ο 35χρονος Σταύρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξακολουθεί να καταζητείται ο 35χρονος Σταύρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητούμενο πρόσωπο στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Σταύρο Σάντη, 35 ετών, από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμού δύο οχημάτων, που διαπράχθηκαν στις 23/3/2019 στη Λευκωσία.

Ο 35χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματική διάπλασης, με καστανά κοντά μαλλιά, με μούσι και τατουάζ στα χέρια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE