ΠΑΦΟΣ: «Άνοιξε» καντίνα 43χρονος- Προέκυψε μαρτυρία εναντίον του

ΠΑΦΟΣ:  «Άνοιξε» καντίνα 43χρονος- Προέκυψε μαρτυρία εναντίον του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη 27/3  διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 43χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  καταγγέλθηκε στις 18.3.2019 υπόθεση διάρρηξης καντίνας που έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 16 με 18 Μαρτίου στην περιοχή του παλιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού στην περιοχή Ξερού. Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις ενώ συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 43χρονου και η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τετάρτη τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του τέως Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Γιάννη Νικολαΐδη, μετά και το πόρισμα για τους αερόσακους Takata, που συνέταξε η Ερευνητική Επιτροπή.